петък, 4 август 2017 г.

ФУРНА С ПИРОЛИТИЧНО ПОЧИСТВАНЕ - BOSCH





Тази  система работи на принципа на изгарянето на всички остатъци от мазнини и пръски във фурната. Почистването става с повишаване на температурата във работният обем на фурната над 400 градуса така всички мазнини и остатъци от храна изгарят и се отлагат като финна пепел по дъното на фурната. Която можете съвсем лесно да избършете с влажен парцал. Така премахването на мазнините се свежда до включването на функцията почистване. От съображения за безопасност при тази функция фурната се заключва, и автоматично се отключва след спадане на температурата до приемливи граници.

CashBack. При покупка на самопочистваща се пиролитична фурна,  Bosch Ви връща 150 лв. Прочетете повече тук
Предимства на пиролитичното самопочистване
1. Икономия и устойчивост: след процеса на пиролитично самопочистване във фурната остава само пепел, която лесно може да бъде отстранена с влажна кърпа. Това спестява средства за скъпи и вредни химически препарати.
2. Пестене на време: край на уморителното, досадно търкане и накисване на фурната с часове. Спестяват се много време и усилия.
3. Комфорт: при печене се предотвратяват лоши миризми или дим от повторното изгаряне на остатъци от мазнини и масла.
4. Енергийна ефективност: фурните с функция пиролиза използват благодарение на добра изолация по-малко енергия. Единствено по време на автоматичното самопочистване консумацията на енергия е по-висока спрямо процеса на нормална работа.